Kjøre LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kjører LiveUpdate automatisk ved bestemte intervaller. Du kan også spare penger på telefonregningene ved å laste ned oppdateringer kun via trådløse tilkoblinger, og ved å deaktivere oppdateringer når du bruker roaming.

Slik kjører du LiveUpdate og installerer beskyttelse mot skadeprogrammer manuelt:

Kjøre LiveUpdate

1. Start Norton Mobile Security-appen fra startskjermen.

2. Trykk på menyikonet , og trykk deretter på App-innstillinger.

3. Bla nedover i innstillingene til delen LiveUpdate. Deretter trykker du på KJØR LIVEUPDATE.

LiveUpdate laster ned og installerer alle de tilgjengelige oppdateringene. Hvis du ser en advarsel om å kjøre LiveUpdate mens du er koblet til mobildata, trykker du på Ja.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77490875
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/07/2020