Installere Norton Password Manager på mobilenheten

Ved å bruke mobilappen Norton Password Manager får du tilgang til pålogginger, passord og andre konfidensielle og viktige data når du er på farten, direkte fra iPhone, iPad, Android-smarttelefoner og nettbrett. Last ned og installer Norton Password Manager-appen på mobilenheten for å begynne å bruke Norton Password Manager-data.

Hvis du allerede har en Norton Password Manager-profil eller et nettbasert hvelv som du har opprettet med et Norton-produkt, kan du bruke Norton-kontoen for å få tilgang. Hvis du ikke har en profil for Norton Password Manager eller et nettbasert hvelv, leser du Opprette et skyhvelv for Norton Password Manager.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74391156
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 10/07/2019