Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager

I innstillingene for Norton Password Manager kan du administrere alternativene for import og eksport, sikkerhet og nettlesing.

Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

4. Klikk på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager, og klikk deretter på .

5. Klikk på Innstillinger for å konfigurere alternativene for Norton Password Manager.

Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Skriv inn passordet for Password Manager i vinduet Hvelv lukket.

Hvis du ikke har opprettet en hvelv enda, kan du bruke din Norton-kontoinformasjon for å logge deg på og opprette et hvelv.

5. Klikk på kategoriene for å vise eller endre generelle innstillinger samt innstillinger for import/eksport, sikkerhet eller nettlesing.

6. Etter at du har utført endringene på min kategori, klikker du på Lagre

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6059559
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019