Importere Norton Password Manager-data

Du kan importere Password Manager-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Norton Password Manager-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton.

Alternativene Slå sammen importerte data med eksisterende data og Erstatt eksisterende data med importere data vises når du importerer Norton Password Manager-data fra en sikkerhetskopi. Du kan slå sammen de importerte dataene med hvelvet du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende dataene som er lagret i hvelvet ditt

Når du importerer data, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for .CSV-filer. Norton Norton Password Manager tillater heller ikke import eller eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Eksportere dine Norton Password Manager-data fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. I vinduet Norton Password Manager klikker du og klikk Importer hvelv.

7. I Importer passord -vinduet, klikk på Last ned og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og lagre en ZIP-fil.

8. Ekstra filen .zip and og kjør filen import_password.exe.

9. I Importer passord vindu, følg instruksjonene på skjermen for å laste opp .json -filen.

Når Norton Password Manager importerer innloggingene, klikker du Importer for å importere innloggingene.

10. Klikk på Fullfør for å fullføre importering av passordene.

Norton lar deg også importere pålogginger fra andre passordforvaltere. Hvis du vil vite mer om hvordan du importerer pålogginger fra andre passordbehandlere, klikker her.

Importere din Norton Password Manager-data fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. Gå til raden Importer og klikk på Importer.

6. I vinduet Import av hvelv velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importerte data med eksisterende data

• Erstatt eksisterende data med importerte data

7. Klikk på Importer.

8. Bla til filen du ønsker å importere.

Du finner sikkerhetskopier av hvelvet på Mine dokumenter\Sikkerhetskopier for Norton Password Manager\<Norton account name>.

9. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

10. Hvis du har forskjellige passord for påloggingene du har lagret i det gjeldende hvelvet og i hvelvet du importerer, viser Norton en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra hvelvet du importerer.

11. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Video: Slik importerer du dataene dine fra Password Manager-hvelvet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466277_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/01/2019