Importere Norton Password Manager-data

Du kan importere Password Manager-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Norton Password Manager-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton.

Alternativene Slå sammen importerte data med eksisterende data og Erstatt eksisterende data med importere data vises når du importerer Norton Password Manager-data fra en sikkerhetskopi. Du kan slå sammen de importerte dataene med hvelvet du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende dataene som er lagret i hvelvet ditt

Når du importerer data, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for .CSV-filer. Norton Norton Password Manager tillater heller ikke import eller eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Importere Norton Password Manager-data fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. I vinduet Norton Password Manager klikker du og klikk Importer hvelv.

7. I Importer passord -vinduet, klikk på Last ned og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og lagre en ZIP-fil.

8. Ekstra filen .zip and og kjør filen import_password.exe.

9. I Importer passord vindu, følg instruksjonene på skjermen for å laste opp .json -filen.

Når Norton Password Manager importerer innloggingene, klikker du Importer for å importere innloggingene.

10. Klikk på Fullfør for å fullføre importering av passordene.

Norton lar deg også importere pålogginger fra andre passordforvaltere. Lære hvordan du importerer pålogginger fra andre passordadministratorer.

Importere din Norton Password Manager-data fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. Gå til raden Importer og klikk på Importer.

6. I vinduet Import av hvelv velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importerte data med eksisterende data

• Erstatt eksisterende data med importerte data

7. Klikk på Importer.

8. Bla til filen du ønsker å importere.

Du finner sikkerhetskopier av hvelvet på Mine dokumenter\Sikkerhetskopier for Norton Password Manager\<Norton account name>.

9. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

10. Hvis du har forskjellige passord for påloggingene du har lagret i det gjeldende hvelvet og i hvelvet du importerer, viser Norton en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra hvelvet du importerer.

11. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Video: Slik importerer du dataene dine fra Password Manager-hvelvet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466277
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019