Eksportere data fra Password Manager

Du kan eksportere Password Manager-data av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre Password Manager-data til en ny datamaskin. Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles. Derfor anbefaler Symantec at du sikkerhetskopierer hvelvdataene dine jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes det automatisk sikkerhetskopier av hvelvet ditt. Disse kopiene lagres lokalt på enheten.

Du kan hente Password Manager-data når produktabonnementet utløper.

Norton Password Manager tillater ikke eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Eksportere data fra Password Manager

1. Starte Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. Velg filformatet i ruten Eksporter.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopieringsformat for Password Manager - DAT-fil

Hvis du vil bruke et passord ved sikkerhetskopiering for å gjøre prosessen sikrere, skriver du inn og bekrefter passordet.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Du finner sikkerhetskopier av hvelvet på Mine dokumenter\Sikkerhetskopier for Norton Password Manager\<Norton account name>.

6. Klikk på Eksporter.

7. Angi hvelvpassordet i vinduet Bekreft passord for Password Manager for å eksportere dataene fra Password Manager.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Video: Slik eksporterer du Password Manager-data

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466274_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/08/2018