Eksportere dine Norton Password Manager-data

Du kan eksportere Password Manager-data for sikkerhetsformål eller manuell gjenoppretting av data. Den eksporterte filen kan brukes til å importere påloggingene på Norton Password Manager-utvidelsen. For å importere pålogginger til Norton Password Manager-hvelvet, se Importer pålogginger til Norton Password Manager-hvelvet.

Eksportere dine Norton Password Manager-data fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

7. I vinduet Password Manager klikk på Innstillinger.
  8. I vinduet Innstillinger under Mine data, klikk på Eksporter mine hvelvdata.

9. I vinduet Eksporter mine hvelvdata klikk på Eksporter.

Hvis du blir bedt om å skrive inn passordet ditt, skriv inn hvelvpassordet og klikk på Lås opp.

10. Password Manager-dataene eksporteres som en CSV-fil.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466274
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/09/2023