Eksportere dine Norton Password Manager-data

Du kan eksportere Password Manager-data for sikkerhetsformål eller gjenoppretting av data. Du kan også overføre Norton Password Manager-data til en ny datamaskin. Derfor anbefaler NortonLifeLock at du sikkerhetskopierer hvelvdataene jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes det automatisk sikkerhetskopier av hvelvet. Disse kopiene lagres lokalt på enheten.

Norton Password Manager tillater ikke eksport av Norton Password Manager-filer (.NMP).

Eksportere dine Norton Password Manager-data fra nettleseren

1. Start nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren. .

Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

3. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

4. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

5. I vinduet Norton Password Manager klikker du på og klikk Eksporter hvelv.

6. I vinduet Beskyttet hvelv-handling skriv inn hvelv-passordet ditt for å eksportere Norton Password Manager-dataene.

Eksportere dine Norton Password Manager-data fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Klikk på fanen Importer/eksporter.

5. Velg filformatet i ruten Eksporter.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopieringsformat for Password Manager - DAT-fil

Hvis du vil bruke et passord ved sikkerhetskopiering for å gjøre prosessen sikrere, skriver du inn og bekrefter passordet.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Du finner sikkerhetskopier av hvelvet på Mine dokumenter\Sikkerhetskopier for Norton Password Manager\<Norton account name>.

6. Klikk på Eksporter.

7. Angi hvelvpassordet i vinduet Bekreft passord for Password Manager for å eksportere dataene fra Password Manager.

8. Klikk på OK for å bekrefte.

Video: How to export your Password Manager data

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466274
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2020