Eksportere dine Norton Password Manager-data

Du kan eksportere Password Manager-data for sikkerhetsformål eller manuell gjenoppretting av data. Den eksporterte filen kan ikke brukes til å importere påloggingsdetaljene til utvidelsen for Norton Password Manager.

Eksportere dine Norton Password Manager-data fra nettleseren

1. Start nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren. .

Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

3. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

4. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

5. I vinduet Norton Password Manager klikker du på og klikk Eksporter hvelv.
  6. I vinduet Beskyttet hvelv-handling skriv inn hvelv-passordet ditt for å eksportere Norton Password Manager-dataene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466274
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/05/2022