Administrere pålogginger i Norton Password Manager

I Norton Password Manager kan du legge til en ny pålogging eller endre tittel, URL, brukernavn og passord for påloggingene du har lagret, i vinduet Pålogginger. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle nettsiden.

Du kan bruke pilen ved siden av URL-en for raskt å åpne en påloggingsside.

Legge til en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. Klikk på plusstegnet ( + ) i Norton Password Manager-vinduet og velg Ny pålogging fra rullegardinlisten.

7. I vinduet Opprett ny påloggingsinformasjon skriver du inn de nødvendige opplysningene og klikker på Lagre.

Hvis du velger Krev hvelvpassord, vil du motta en melding om å skrive inn passordet for Norton Password Manager før pålogginger kan fylles ut automatisk.

Redigere eller slette en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. Gjør ett av følgende i på fanen Pålogginger i Norton Password Manager-vinduet:

• Hvis du vil redigere en pålogging, klikker du på ikonet og deretter på Rediger for å redigere påloggingsdetaljene. Gjør de nødvendig endringene i vinduet som vises, og klikk på Lagre.

• Hvis du vil slette en pålogging, klikker du på ikonet og deretter på Slett for å slette påloggingsdetaljene. I vinduet Er du sikker? klikker du på Slett element.

Legge til en pålogging manuelt fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Ny pålogging.

4. I vinduet OPPRETT NY PÅLOGGING angir du et navn for påloggingen i boksen Tittel.

5. Angi kategoritype for påloggingen i boksen Etiketter.

6. Skriv inn URL-en til nettstedet i boksen for Påloggings-URL. Pass på at du starter URLen med HTTP eller HTTPS.

7. I dialogen Brukernavn skriver du inn brukernavnet for påloggingen.

8. Skriv inn passordet i boksen Passord.

9. Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere sikkerhet for pålogging:

Krev hvelvpassord

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Password Manager før påloggingsinfo fylles ut automatisk.

Velg dette alternativet til å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere. Du kan for eksempel bruke dette alternativet på nettbankens nettsted.

Automatisk utfylling

Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen på et nettsted når du åpner det.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet til å fylle ut påloggingsinformasjonen på nettsiden.

Send inn automatisk

Logger deg automatisk på nettstedet.

10. Klikk på Lagre.

Redigere en pålogging fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

4. Klikk på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvboksen.

5. I vinduet som kommer opp, klikker du på Endre og utfører de nødvendige endringene.

6. Klikk på Lagre.

Slette en pålogging fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

4. Klikk på påloggingsinfoen du vil slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvboksen.

5. Klikk på Slett i vinduet som åpnes.

6. Klikk på Ja i advarselsboksen.

Legge til påloggingsinformasjon manuelt på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Tapp på plussikonet øverst på skjermen.

4. I vinduet Opprett ny pålogging skriver du inn de nødvendige opplysningene.

5. Tapp på avmerkingsikonet.

Du kan legge til påloggingsinformasjon til Favoritter og legge til en merknad for den. Du kan også velge en bakgrunnsfarge for påloggingsinformasjonen.

Redigere eller slette pålogginger manuelt på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Tapp på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon rapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• Hvis du vil slette en pålogging, trykker du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekrefter slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om å angi et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Video: Slik administrerer du hvelvet i Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466271_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/04/2019