Administrere pålogginger i Norton Password Manager

I Norton Password Manager kan du legge til en ny pålogging eller endre tittel, URL, brukernavn og passord for påloggingene du har lagret, i vinduet Pålogginger. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle nettsiden.

Du kan bruke pilen ved siden av URL-en for raskt å åpne en påloggingsside.

Legge til en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

7. I vinduet Password Manager går du til fanen Pålogginger og klikker på .
  8. I vinduet Legg til en pålogging oppgir du de nødvendige opplysningene og klikker på Lagre.

Hvis du velger Krev hvelvpassord, blir du bedt om å skrive inn passordet for Norton Password Manager før du kan vise eller redigere denne påloggingen.

Du kan også legge til en pålogging ved å klikke på -ikonet i popup-vinduet Password Manager.

Redigere eller slette en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

7. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

8. Gjør ett av følgende i på fanen Pålogginger i Norton Password Manager-vinduet:

• Hvis du vil redigere en pålogging, beveger du markøren over den aktuelle påloggingen og klikker på Rediger-ikonet. Gjør nødvendige endringer i vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.
    • Hvis du vil slette en pålogging, beveger du markøren over den aktuelle påloggingen og klikker på Slett-ikonet. I vinduet Er du sikker? klikker du på Slett.
Du kan også redigere en pålogging ved å velge den aktuelle påloggingen i popup-vinduet Password Manager og klikke på Rediger-ikonet.

Legge til pålogginger manuelt i Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Trykk på plussikonet øverst på skjermen.

4. I delen Opprett ny pålogging angir du nødvendig informasjon.

5. Trykk på hakeikonet.

Du kan legge til pålogginger i Favoritter og legge til et notat for den. Du kan også velge en bakgrunnsfarge for påloggingene.

Redigere eller slette pålogginger manuelt i Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Trykk på påloggingsinformasjonen du vil redigere eller slette.

Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil redigere påloggingsinformasjon, trykker du på redigeringsikonet øverst til høyre på skjermen. Deretter gjør du nødvendige endringer og trykker på hakeikonet

• Hvis du vil slette påloggingsinformasjon, trykker du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekrefter slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen

Video: Slik administrerer du påloggingene med utvidelsen Norton Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466271
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Sist endret: 22/09/2023