Konfigurere Norton Password Manager

I Norton Password Manager kan du legge til en ny pålogging eller endre tittel, URL, brukernavn og passord for påloggingene du har lagret, i vinduet Pålogginger. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle nettsiden.

Du kan bruke pilen ved siden av URL-en for raskt å åpne en påloggingsside.

Legge til en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. I vinduet Norton Password Manager klikker du på og velger Ny pålogging fra rullegardinlisten.
  7. I vinduet Opprett ny påloggingsinformasjon angir du nødvendig informasjon og klikker på Lagre.

Hvis du velger Krev hvelvpassord, blir du bedt om å skrive inn passordet for Norton Password Manager før pålogginger kan fylles ut automatisk.

Redigere eller slette en pålogging fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

6. Gjør ett av følgende i på fanen Pålogginger i Norton Password Manager-vinduet:

• Hvis du vil redigere en pålogging, klikker du på og deretter på Rediger for å redigere påloggingsdetaljene. Gjør nødvendige endringer i vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.
    • Hvis du vil slette en pålogging, klikker du på og deretter på Slett for å slette påloggingsdetaljene. I vinduet Er du sikker? klikker du på Slett element.

Legge til en pålogging manuelt fra Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg deretter Ny pålogging.

4. I vinduet OPPRETT PÅLOGGING angir du et navn for påloggingen i feltet Tittel.

5. Angi kategoritype for påloggingen i feltet Merker.

6. Skriv inn URL-en til nettstedet i feltet Påloggings-URL. Pass på at du starter URL-adressen med HTTP eller HTTPS.

7. I dialogen Brukernavn skriver du inn brukernavnet for påloggingen.

8. Skriv inn passordet i feltet Passord.

9. Du kan bruke følgende alternativer for å konfigurere sikkerhet for pålogging:

Krev hvelvpassord

Du blir bedt om å oppgi passordet for Password Manager før påloggingsinformasjon fylles ut automatisk.

Velg dette alternativet til å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere. Du kan for eksempel bruke dette alternativet på nettstedet til nettbanken.

Automatisk utfylling

Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen på et nettsted når du åpner det.

NortonLifeLock anbefaler at du velger dette alternativet hvis du vil fylle ut påloggingsinformasjonen på nettsiden.

Send inn automatisk

Logger deg automatisk på nettstedet.

10. Klikk på Lagre.

Redigere en pålogging fra Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på Pålogginger i venstre panel.

4. Klikk på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere.

Du kan bruke alternativet Sorter etter, som er tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger, for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. I vinduet som åpnes, klikker du på Endre og gjør nødvendige endringer.

6. Klikk på Lagre.

Slette en pålogging i Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Klikk på Pålogginger i venstre panel.

4. Klikk på påloggingen du vil slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter, som er tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger, for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. Klikk på Slett i vinduet som åpnes.

6. Klikk på Ja i advarselsdialogen.

Legge til pålogginger manuelt i Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Trykk på plussikonet øverst på skjermen.

4. I delen Opprett ny pålogging angir du nødvendig informasjon.

5. Trykk på hakeikonet.

Du kan legge til pålogginger i Favoritter og legge til et notat for den. Du kan også velge en bakgrunnsfarge for påloggingene.

Redigere eller slette pålogginger manuelt i Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Trykk på påloggingsinformasjonen du vil redigere eller slette.

Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil redigere påloggingsinformasjon, trykker du på redigeringsikonet øverst til høyre på skjermen. Deretter gjør du nødvendige endringer og trykker på hakeikonet.

• Hvis du vil slette en pålogging, trykker du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekrefter slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om å angi et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Video: Slik administrerer du påloggingene med utvidelsen Norton Password Manager

Video: Slik administrerer du hvelvet i Norton Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5466271
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/11/2021