Opprette Norton Password Manager skyhvelv

I Norton Password Manager kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Norton Password Manager-data. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Men du kan flytte eksisterende data fra lokale hvelv til skyhvelvet når du oppgrader Norton-produktet. Når du flytter Norton Password Manager-data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv, får du ikke lenger tilgang til dataene i det lokale hvelvet. Med skyhvelvet kan du bruke Norton Password Manager-data uansett hvor du er.

Du får tilgang til skyhvelvet for Norton Password Manager fra enhver datamaskin som har Internett-tilkobling.

Opprette et skyhvelv fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. I vinduet Velkommen til Norton som kommer opp, klikker du på Opprett en konto.

4. På fanen Opprett en konto fyller du ut detaljene og klikker på Opprett konto.

5. I vinduet Finner ingen hvelv klikker du på Opprett hvelv.

6. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett hvelv og klikk på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

8. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

9. I vinduet Konfigurering fullført klikker du på Gå til hvelv.

Opprette et skyhvelv fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på koblingen Registrer deg nå! kobling for å opprette en ny Norton-konto.

4. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord i boksen for skriver du inn passordet i feltet Hvelvpassord og klikker på Neste.

5. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte og klikker på Neste.

6. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

Hvis du allerede har sikkerhetskopiert Password Manager-dataene, klikker du på Importer og velger den sikkerhetskopierte filen for å slå den sammen med den nye kontoen.

7. Klikk på Fullfør.

Opprette et skyhvelv på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager -appen.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen i Logg på -vinduet.

3. Tapp på Logg på og følg instruksjonene på skjermen.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54500320
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/04/2019