Opprette en Norton-konto

Du trenger en konto for å administrere abonnementet og utvide Norton-beskyttelsen til de andre enhetene. Du kan opprette en konto ved å bruke e-postadressen eller Apple ID-en din eller e-postadressen du bruker for Google. Hvis du allerede har en konto, kan du angi brukerinformasjonen din for å logge på eller knytte den eksisterende kontoen til Apple ID-en din eller e-postadressen for Google.

Opprette en konto ved å bruke e-postadressen din

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en konto.

3. Angi e-postadresse, passord og annen informasjon, og klikk deretter påOpprett konto.

E-postadresser med Unicode-tegn godtas ikke. Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må inneholde over åtte tegn.
    Passord skiller mellom store og små bokstaver og må være på minst 8 tegn og inneholde minst én stor og en liten bokstav, ett tall og ett tegn.

Opprette en konto ved å bruke Apple ID-en

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en konto.

3. Klikk på Fortsett med Apple og logg på Apple-kontoen.

4. Angi koden for tofaktorgodkjenning du har mottatt.

5. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Klarer for å slippe å angi tofaktorkoder på nytt i denne nettleseren, med mindre du logger av eller endrer passord.

6. I vinduet Logg på med Apple klikker du på Fortsett.

7. Gjør ett av følgende:

• Velg Del e-postadressen min for å vise e-postadressen du bruker som Apple ID når du logger på kontoen, og klikk på Fortsett.
      Den nye kontoen er opprettet. Du ser e-postadressen du bruker som Apple ID, hvis du har valgt Del e-postadressen min.

• Velg Skjul e-postadressen min for å skjule e-postadressen du bruker som Apple ID, og heller vise en unik, tilfeldig adresse på kontoen og klikk på Fortsett.
      Den nye kontoen er opprettet. Hvis du har valgt alternativet Skjul e-postadressen min, ser du en unik, tilfeldig adresse.

8. Hvis du vil angi et passord for kontoen, gjør du følgende:

• På siden Kontoinnstillinger, ved siden av E-post og passord klikker du på Opprett passord for Norton-kontoen.

• Angi det nye passordet og bekreft endringene.

Opprette en konto ved å bruke e-postadressen for Google

1. Gå til https://login.norton.com
  2. Klikk på Opprett en konto.
  3. Klikk på Fortsett med Google og logg på Google-kontoen.
  4. Hvis du har flere Google-kontoer, velger du den du vil bruke for å registrere deg i vinduet Velg en konto for å fortsette ti norton.com.
  5. I vinduet Opprett en ny Norton-konto, klikker du på Fortsett.
  6. I vinduet Den nye kontoen er opprettet og sammenkoblet, klikker du på Ferdig.
    Den nye kontoen er opprettet og koblet til Google.
  7. Hvis du vil angi et Norton-passord for kontoen, følger du denne fremgangsmåten:
    • På siden Kontoinnstillinger, ved siden av E-post og passord klikker du på Opprett passord for Norton-kontoen.
    • Angi det nye passordet og bekreft endringene.

Video

Opprett en Norton-konto med Apple ID-en

Opprett en Norton-konto med e-postadressen for Google

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sist endret: 12/12/2023