Finne Norton-kontoen

Hvis du allerede er Norton-abonnent, har du sannsynligvis allerede en Norton-konto.

Du oppretter en konto når du handler på Norton Online Store, når du installerer Norton-produktet eller når du registrerer deg for Norton Family, Norton Password Manager eller Norton Online Backup.

Hvis du er Norton Small Business-bruker, har bare kontoeieren en konto for å administrere abonnementet.

Velg ett av følgende for å finne kontoen for kjøpet ditt: