Installere utvidelsen Norton Password Manager i nettleseren.

Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som beskytter brukerne mot å gå inn på nettsteder med nettfisking og andre risikofylte nettsteder som kan vises i søkeresultatene.

Norton Safe Search støttes bare i Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Standard søkemotor endres til Norton Safe Search når du har installert utvidelsen.

Hvis du vil legge til Norton Safe Search, velger du ett av følgende avhengig av nettleseren:

Google Chrome

1. Legg inn URL-adressen for Norton Safe Search i Google Chrome.

Klikk på Installer kostnadsfritt.

2. På siden Chrome nettbutikk som vises, under Forbedret Norton Safe Search, klikker du på Legg til i Chrome.

3. Klikk på Fortsett installasjon i popup-meldingen som vises.

Norton Safe Search-utvidelse er installert i nettleseren din.

Mozilla Firefox

1. Åpne Mozilla Firefox.

2. Åpne Utvidelser i Mozilla Firefox og søk etter Norton Safe Web.

3. På siden Utvidelser i Norton Safe Web klikker du på Legg til i Firefox.

4. Klikk på Fortsett installasjonen i popup-meldingen som åpnes, og følg instruksjonene på skjermen.

Microsoft Edge

1. Åpne Microsoft Edge.

2. Åpne Tillegg i Microsoft Edge og søk etter Norton Safe Web.

3. Tillegg-siden i Microsoft Edge åpnes. Gå til Norton Safe Web og klikk på Hent.

4. Klikk på Legg til utvidelse i bekreftelsesvinduet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19803255