Søke og surfe trygt på nettet med Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som beskytter brukerne mot å gå inn på nettsteder med nettfisking og andre risikofylte nettsteder som kan vises i søkeresultatene. Den bruker Nortons Safe Web-teknologi, sammen med Ask.com-søkemotoren, for å vurdere nettsteder basert på sikkerhet.

Du kan bruke Norton Safe Search selv om du har deaktivert funksjonene i Password Manager.

Norton Safe Search støttes bare i nettleserne Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Hvis du vil legge til Norton-Safe Search, velger du ett av følgende avhengig av nettleseren:

Slik konfigurerer du Norton Safe Search som standard søkemotor i Windows 10 TH2 i Microsoft Internet Explorer:

Angi Norton Safe Search som standard søkemotor

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Egenskaper for Internett går du til fanen Programmer og klikker på Administrer tillegg.

4. I vinduet Administrer tillegg går du til Tilleggstyper og klikker på Søkeleverandører.

5. Velg Norton Safe Search og klikk på Angi som standard.

6. Klikk på Lukk.

7. På fanen Egenskaper for Internett klikker du på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19803255
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/08/2021