Slå av og på Norton Password Manager

Norton Password Manager gjør det enklere å behandle passordene og gir deg ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Du kan bruke de ulike funksjonene i Password Manager for å administrere sensitiv personlig informasjon, for eksempel adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon.

Du kan slå på eller slå av Norton Password Manager fra siden Utvidelser eller Tilleggsprogrammer i nettleseren.

Det anbefales ikke å slå av Norton Password Manager.

Aktiver eller deaktiver Norton Password Manager i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på ikonet Tilpass og kontroller Google Chrome øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Gå til alternativet Innstillinger og klikk på Utvidelser.

4. På siden Utvidelser, ved siden av Norton Password Manager, flytter du på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere utvidelsen.

5. Start Google Chrome på nytt

Aktiver eller deaktiver Norton Password Manager i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Åpne meny -ikonet øverst til høyre på siden, og klikk deretter på Tillegg.

3. Gå til fanen Utvidelser og klikk på Norton Password Manager.

4. Hvis Norton Password Manager vises som deaktivert, flytter du på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere utvidelsen.

5. Start Mozilla Firefox på nytt.

Aktivere eller deaktivere Norton Password Manager i Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klikk på ikonetet Innstillinger og mer øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Utvidelser.

3. På siden Utvidelser, ved siden av Norton Password Manager, flytter du på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere utvidelsen.

4. Starte Microsoft Edge på nytt.

Aktiver eller deaktiver Norton Password Manager i Apple Safari

1. Start Safari.

2. Gå til Safari -menyen og klikk på Safari. Deretter klikker du på Innstillinger.

3. Klikk på Utvidelser.

4. Hvis Norton Password Manager er deaktivert i ruten til venstre, kontroller eller fjern avmerkingen i boksen Aktivert.