Gjennomgå informasjon om nettstedet ved bruk av beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking gir følgende informasjon om nettstedene du besøker:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon på nettstedet

• Om nettstedet er et svindelnettsted

• Om nettstedet er mistenkelig

• Om nettstedet er kjent for å gi irriterende resultater

I popup-vinduet fo Norton Safe Web i Internet Explorer, Firefox og Chrome kan du se flere detaljer om sikkerhetsstatusen til nettstedene du besøker.

I tillegg viser popup-vinduet Norton Safe Web informasjon om Norton-nettsteder. Nettkriminelle som er aktive på nettsteder, etterligner ofte nettsidene til bedrifter for å lage bedragerske nettsteder. Norton beskyttelse mot nettfisking identifiserer svindelnettsteder.

NortonLifeLock analyserer sidene på disse områdene og bekrefter at de tilhører selskapet de gir seg ut for å representere. Du kan føle deg sikker på at opplysningene du oppgir, sendes til selskapet som du vil handle med.

Hvis du har mistanke om at et nettsted er bedragersk, kan du rapportere det til NortonLifeLock for videre gjennomgang. Hvis du vil vite mer om hvordan du sender et nettsted til vurdering, kan du se Submit a website to Norton Safe Web

Følgende meldinger vises i popup-vinduet til Norton nettstedsikkerhet :

Ikon

Melding

SIKKERT

Du ser et grønt OK-ikon ved siden av søkeresultatene.

Norton Safe Web har analysert dette området og avgjort at det er trygt å besøke det.

IKKE TESTET

Du ser et grått spørsmålstegn ved siden av søkeresultatene.

Norton Safe Web har ikke analysert dette området, og har ikke nok informasjon om området. Vi anbefaler at du ikke besøker nettstedet, siden NortonLifeLock ikke har testet det.

IKKE SIKKERT

Du ser et rødt kryss (x) ved siden av søkeresultatene.

Norton Safe Web har analysert dette området, og avgjort at det ikke er trygt å besøke det. Det er mulig at dette nettstedet vil prøve å installere skadelig programvare på datamaskinen.

FORSIKTIG

Du ser et oransje utropstegn ved siden av søkeresultatene.

Norton Safe Web har analysert dette området, og avgjort at det inneholder noen trusler som er klassifisert som irritasjonsmomenter. Disse irritasjonsmomentene er ikke farlige, men kan installere uønskede programmer på datamaskinen uten din tillatelse.