Aktivere Norton 360-appen på mobilenheten

Når du har et gyldig Norton-abonnement, kan du være trygg på at sikkerheten alltid er oppdatert. Du må aktivere eller fornye abonnementet før prøve- eller abonnementsperioden utløper for å kunne fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde enheten beskyttet.

Enheten må være tilkoblet Internett for å fullføre aktiveringen eller fornyingsprosessen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722273
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 26/07/2021