Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager

Norton Password Manager lar deg kun tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten. Hvis du vil tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra mobilenheten, må appen til Norton Password Manager være installert og konfigurert på enheten for at du skal kunne åpne hvelvet ved hjelp av biometrisk autentisering. Du kan ikke tilbakestille passordet hvis appen til Norton Password Manager ikke allerede er installert, eller hvis den mobile enheten ikke støtter biometrisk autentisering for å åpne hvelv.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en iOS-enhet

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 10 eller nyere.

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Fra Hvelv -skjermen går du til Innstillinger ved å trykke på .

3. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Trykk på Touch ID eller Face ID når du mottar en melding.

4. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Du kan også endre passordet ved hjelp av leserutvidelsen for Norton Password Manager.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en Android-enhet

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Fra Hvelv -skjermen går du til Innstillinger ved å trykke på .

3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Trykk på Fingeravtrykk -sensoren når du mottar en melding.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Du kan også endre passordet ved hjelp av leserutvidelsen for Norton Password Manager.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v135002142
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/06/2020