Tilbakestille hvelvpassordet til Norton Password Manager fra din mobilenhet

Norton Password Manager lar deg kun tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten. Du kan ikke tilbakestille hvelvpassordet fra Windows-enheter. Hvis du vil tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten, må du passe på at Norton Password Manager er installert og konfigurert for at du skal kunne åpne hvelvet ved hjelp av biometrisk godkjenning.

Hvorfor kan jeg ikke tilbakestille hvelvpassordet fra skrivebordet eller den bærbare datamaskinen?

Mobile enheter har en spesialdesignet sikker maskinvarelagring kjent som sikker enklave, som er svært motstandsdyktig mot uautorisert tilgang. Vi bruker denne funksjonen sammen med biometrisk godkjenning i Password Manager-appene for Android og iOS for å tilbakestille hvelvpassordet.
Dessverre har ikke skrivebords- eller bærbare datamaskiner lignende funksjoner. Det er ingen allment tilgjengelig, standardisert, sikker maskinvarelagring som kan brukes av leserutvidelser som Password Manager i flere nettlesere vi støtter. Vi undersøker aktivt alternative produktdesigner for å tillate en sikker tilbakestilling av hvelvpassord fra skrivebords-/bærbare datamaskinen.
Vi anbefaler å følge disse trinnene for sikker behandling av hvelvpassord:
  • Hvis du lager en fysisk kopi av passordet, må du sørge for at du lagrer det veldig sikkert

• Øv på å bruke hvelvpassordet og sett et godt hint for å hjelpe deg med å huske det

• Installer og konfigurer Password Manager-mobilappen for å gi deg muligheten til å tilbakestille hvelvpassordet. Du trenger hvelvpassordet under konfigureringen av mobilappen.

Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv Deretter trykker du på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger trykker du på Tilbakestill passord.

Godkjenn ved hjelp av biometrisk godkjenning.

4. På skjermen Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v135002142
Operativsystem: Android;iOS