Aktiver utvidelsen for Norton Safe Web Plus-appen på Safari

Du må forsikre deg om at du har følgende støttede versjoner, før du installerer og aktiverer utvidelsen for Norton Safe Web Plus-appen:

• MacOS 10.13.6 eller nyere

Aktiver utvidelsen for Norton Safe Web Plus-appen på Safari

1. Når du starter Norton Safe Web Plus-appen for første gang, blir du omdirigert til startsiden for Norton Safe Web Plus-appen.

2. Klikk på Oppsett for å åpne vinduet Aktiver utvidelser.

Du kan også Vise vinduet Aktiver utvidelser ved å lukke og starte Norton Safe Web Plus-appen på nytt.

3. Klikk på Åpne Safari-preferanser i Norton Safe Web Plus-appen for å åpne vinduet Utvidelser.

4. Følg instruksjonene på skjermen i vinduet Utvidelser for å installere utvidelsene for Norton Safe Web og Norton Password Manager.

Når begge utvidelsene er aktivert, omdirigeres du til vinduet Du er klar til å sette i gang i App-vinduet.

5. I vinduet Du er klar til å sette i gang klikker du på Fortsett for å navigere til siden for Norton-kontoen.

• Hvis du har en Norton-konto, går du til vinduet Velkommen til NortonLifeLock, oppgir påloggingsinformasjonen og klikker på Logg på.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, trykker du på Opprett en konto og følger instruksjonene på skjermen for å opprette en ny Norton-konto.

Hvis du ikke ser skjermen Aktiver utvidelser etter at du har startet Norton Safe Web Plus-appen på nytt, er det mulig at apputvidelsene for Safari (Norton Safe Web og Norton Password Manager) allerede er aktivert i Safari 12.