Utvidelse for Norton Safe Web Plus-appen for Safari

Norton Safe Web Plus tilbyr både funksjonene fra Norton Safe Web og Norton Password Manager i Safari-nettleseren. Norton Safe Web samarbeider med Safari for å advare deg om å besøke potensielt farlige nettsteder for å beskytte deg mot ondsinnet aktivitet. Norton Password Manager hjelper deg med å beskytte alle Internett-kontoene dine. Programmet fungerer med Safari og gir deg verktøyene du trenger for å opprette, lagre og behandle alle brukernavn, passord, kredittkortinformasjon og annen sensitiv informasjon på nettet – trygt og sikkert i ditt eget krypterte, skybaserte hvelv.

Funksjoner i Norton Safe Web
  • Hjelper deg med å unngå farlige nettsteder ved å bruke Norton risikoanalyseteknologi.

• Med Beskyttelse mot nettfisking kan du blokkere nettsteder som gir seg ut for å være legitime tjenester for å stjele dataene dine.

Funksjoner i Norton Password Manager
  • Sikkert hvelv: Sikrer pålogginger og mer i ditt private, nettbaserte hvelv. Du trenger ikke lenger å huske flere brukernavn og passord.

• Synkroniser dataene dine: Hold passord synkronisert på datamaskiner, mobilenheter og nettlesere.

• Passordgenerator: Opprett nye passord som er vanskelige å gjette, med ett klikk.

• Innstillinger – kontrollerer hvordan Safari-utvidelsen fungerer.

Operativsystem som støttes

• MacOS 10.13.6 eller nyere

Laste ned og installere utvidelsen for Norton Safe Web Plus-appen for Safari fra Norton for Mac

1. I Norton for Mac-produktet klikker du på Last ned i varselmeldingen.

2. I den nedlastede appen klikker du på Hent og deretter på Installer app.

3. Skriv inn brukerinformasjonen for Apple ID-en og følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web Plus-appen.

Laste ned og installere utvidelsen for Norton Safe Web Plus-appen for Safari fra Macs App Store

1. Start Safari.

2. Gå til Safari-menyen og klikk på Safari-utvidelser.

3. Gå til vinduet App Store og søk etter Norton Safe Web Plus.

4. I den nedlastede appen klikker du på Hent og deretter på Installer app.

5. Skriv inn brukerinformasjonen for Apple ID-en og følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web Plus-appen.

Aktiver utvidelser for Norton Safe Web Pluss-appen på Safari

Etter at du har installert Norton Safe Web Plus-appen, blir du bedt om å aktivere utvidelsene. Hvis du vil vite mer om aktivering av utvidelsene, leser du Aktivere utvidelsen for Norton Safe Web Pluss-appen på Safari