Automatisk utfylling og lagring i Norton Password Manager fungerer ikke

Hvis Automatisk utfylling ikke fungerer på et nettsted

• Kontroller om hvelvet har påloggingsinformasjonen som er lagret for det bestemte nettstedet.

• Hvis den automatiske utfyllingen ikke skjer i påloggingsskjemaet for en nettside, og brukere allerede har lagret påloggingsinformasjon for det nettstedet

1. Kontroller at Norton Password Manager-ikonet vises i påloggingsfeltene.

Sample alt text
    2. Kontroller om den lagrede URL under påloggingsinformasjonen og URL-adressen i nettleseren stemmer overens.

3. Legg til påloggingsinformasjonen manuelt i hvelvet og sjekk status.

Visse nettsteder, særlig banknettsteder, viser bare påloggingsfeltet eller brukernavnfeltet på nettsiden. Når du har oppgitt brukernavnet, går den til den andre nettsiden, som inneholder passordfeltet eller både brukernavn- og passordfeltene. Disse nettstedene kategoriseres som nettsteder med oppdelt påloggingsside.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du lagre påloggingsinformasjonen i hvelvet manuelt og senere hente denne for manuell utfylling.

Legge til påloggingsinformasjon manuelt i Password Manager-hvelvet i nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-vinduet

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

7. I vinduet Password Manager går du til fanen Pålogginger og klikker på .
  8. I vinduet Legg til en pålogging oppgir du de nødvendige opplysningene og klikker på Lagre.

Hvis du velger Krev hvelvpassord, blir du bedt om å skrive inn passordet for Norton Password Manager før du kan vise eller redigere denne påloggingen.

Du kan også legge til en pålogging ved å klikke på -ikonet i popup-vinduet Password Manager.

Hvis automatisk utfylling ikke fungerer for mobilappen

Kontroller om Automatisk utfylling av passord er aktivert i menyen Innstillinger for appen. Følg denne fremgangsmåten for å kontrollere om Automatisk utfylling av passord er aktivert:

1. Start appen Norton Password Manager.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv Deretter trykker du på Innstillinger.
  3. I vinduet Innstillinger, under Automatisk utfylling, velger du ett av følgende:

• For at automatisk utfylling skal fungere i nettlesere på Android-enheter, aktiverer du Automatisk utfylling for Chrome Hvelv-skjermen.

• For at automatisk utfylling skal fungere i andre apper, aktiverer du Autoutfyll i apper på skjermen Hvelv.

Hvis du fremdeles har problemer med automatisk utfylling, kan du lagre påloggingsinformasjonen i hvelvet manuelt og senere hente denne for manuell utfylling:

Legge til påloggingsinformasjon manuelt på Norton Password Manager Android- eller iOS-app

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Trykk på plussikonet øverst på skjermen.

4. I delen Opprett ny pålogging angir du nødvendig informasjon.

5. Trykk på hakeikonet.

Hvis du fremdeles har problemer med automatisk utfylling, følger du denne fremgangsmåten for å rapportere problemet til Norton:

Rapportere til Norton

Hvis Norton Password Manager ikke fyller ut nettskjemaet automatisk på et bestemt nettsted, følger du fremgangsmåten nedenfor for å rapportere problemet.

1. Start appen Norton Password Manager.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Hjelp.

3. Hjelp-skjermen, under Støtte, trykker du på Rapporter et problem.

4. På tilbakemeldingssiden velger du Problemer med å logge på et nettsted eller Problemmer med å logg på en app under Hvis du hadde et problem med å bruke Norton Password Manager i dag – hva besto det i?

5. Oppgi informasjon om navnet på appen eller URL for nettstedet og navnet på nettleseren.

6. Legg til annen informasjon og send inn tilbakemeldingen.

Problemer med automatisk utfylling blir prioritert ut fra nettstedets/appens bruksrangering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132319245
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/09/2023