Konfigurere Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager

Med funksjonen Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager kan du enkelt fylle ut påloggingsinformasjon på nettsteder og i andre apper automatisk. Funksjonen bruker adressene og betalingsdetaljene du har lagret, til å fylle ut påloggingsinformasjonen din automatisk på nettsteder. Hvis du vil bruke Autoutfyll passord, må iOS-enheten kjøre iOS-versjon 12 eller nyere, og Autoutfyll passord må være aktivert i alternativet Innstillinger. Du må ha Android 8.0 eller nyere for å kunne bruke Autoutfyll passord på en Android-enhet.

Konfigurere Automatisk utfylling av passord på iOS-enheter

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 12 eller nyere

1. Åpne Innstillinger på iOS-enheten og trykk på Passord og kontoer.

2. På skjermen Passord og kontoer trykker du på Autoutfyll passord.

3. På skjermen Autoutfyll passord går du til TILLAT UTFYLLING FRA og trykker på Norton Password Manager.

Logg på hvelvet i Norton Password Manager når du mottar en melding.

4. Trykk på OK på bekreftelsesskjermen.

Når du har konfigurert Automatisk utfylling av passord, går du til skjermen Autoutfyll passord og fjerner avmerkingen for iCloud-nøkkelring.

Konfigurere Autoutfyll passord på Android-enheter

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører 8.0 eller nyere

1. Start appen Norton Password Manager.

2. Trykk på Hvelv -ikonet og deretter på Innstillinger.

3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. For at Autoutfyll skal fungere i Google Chrome-nettleseren i Android-enheter, aktiverer du Chrome Autoutfyll på skjermbildet Hvelv.

5. For Autoutfyll for å arbeide med andre apper, aktiver App Autoutfyll i skjermbildet Hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132319245
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/11/2019