Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager

Du kan bare endre hvelvpassordet for Norton Password Manager via leserutvidelsen. Du må være logget på hvelvet for å endre passord. Hvis du glemmer passordet for skyhvelvet, kan du tilbakestille hvelvpassordet for Norton Password Manager fra mobilenheten din.

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager fra en leserutvidelse

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Lås opp hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv, og klikk på Åpne hvelv.

5. I vinduet Norton Password Manager klikker du på Innstillinger.
  6. På siden Innstillinger, under innstillingene for Hvelv, klikker du på Endre hvelvpassord.

7. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/10/2022