Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager

Du kan bare endre hvelvpassordet for Norton Password Manager via leserutvidelsen. Du må være logget på hvelvet for å endre passord. Hvis du glemmer passordet for hvelvet, kan du tilbakestille hvelvpassordet for Norton Password Manager fra mobilenheten din

Endre hvelvpassordet for Norton Password Manager fra en leserutvidelse

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren og deretter på Åpne nettappen.

7. På siden Password Manager, klikker du på Innstillinger.
  8. På siden Innstillinger, under Hvelvinnstillinger, klikker du på Endre hvelvpassordet.

9. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/09/2023