Tilbakestille eller endre passordet for hvelvet i Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du tilbakestille eller endre hvelvpassordet ditt fra leserutvidelsen eller fra mobilenheten. Du kan endre hvelvpassordet ved å logge på hvelvet i Norton Password Manager fra leserutvidelsen.

Du kan bare tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten. Hvis du vil tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra mobilenheten, må enheten støtte biometrisk autentisering, og funksjonen må være aktivert.

Hvis du ikke ser alternativet Tilbakestill passord, støtter ikke enheten denne funksjonaliteten.

Endre passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Klikk på Åpne hvelv i popup-vinduet som åpnes.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Låse opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. På hovedsiden i Norton Password Manager klikker du på og klikk deretter på Innstillinger.

6. I vinduet Password Manager går du til Hvelvtilgang og klikker på Endre hvelvpassord.

7. På siden Endre hvelvpassord følger du instruksjonene på skjermen for å endre passord. Deretter klikker du på Lagre.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en iOS-enhet

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 10 eller nyere.

1. Installer den nyeste versjonen av Norton Password Manager-appen på iOS-enheten og logg på hvelvet i Norton Password Manager.

2. Fra Hvelv -skjermen går du til Innstillinger ved å trykke på .

3. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Trykk på Touch ID eller Face ID når du mottar en melding.

4. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en Android-enhet

1. Installer den nyeste versjonen av Norton Password Manager-appen på Android-enheten og logg på hvelvet i Norton Password Manager.

2. Fra Hvelv -skjermen går du til Innstillinger ved å trykke på .

3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Fra Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Trykk på Fingeravtrykk -sensoren når du mottar en melding.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019