Gjennomsøke det trådløse nettverket med Norton UWP-appen i Windows

Du kan kjøre et manuelt søk for å sjekke om nettverket ditt er sikkert. Norton gjennomsøker nettverket ditt for å se etter potensielle nettverksangrep, siden disse er angrepsvektorer og rapporterer nettverksstatusen. Norton beskytter deg mot mellommannbaserte angrep.

Hvis søkeresultatene dine vises i rød eller oransje, kan du aktivere Secure VPN slik at Norton kan opprette en privat, kryptert datatunnel. Secure VPN forhindrer at nettkriminelle hacker den trådløse tilkoblingen og fanger opp dataene du sender og mottar.

Gjennomsøke det trådløse nettverket

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Enhetssikkerhet, klikker du på Søk.

Norton gjennomsøker nettverket ditt for å se etter potensielle trusler.

3. Hvis søkeresultatene vises i rødt eller oransje, klikker du på Bruk Secure VPN.

I vinduet Secure VPN kan du vise beskyttelsesstatusen til nettverket, enheten og dataene.