Låse opp Norton Password Manager-hvelvet med Mobil opplåsing

Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet ved hjelp av en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din i stedet for å skrive inn hvelvpassordet manuelt. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren.

Video: Konfigurere og bruke Mobil opplåsing

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128979256_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 14/05/2019