Konfigurere Mobil opplåsing for Norton Password Manager

Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet via en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren.

Hvis du vil vite mer om funksjonen Mobil opplåsing i Norton Password Manager, kan du se Les mer om Mobil opplåsing i Norton Password Manager

Hvis du har glemt hvelvpassordet, kan du tilbakestille det fra mobilappen Norton Password Manager. Hvis du vil vite mer om hvordan du tilbakestiller hvelvpassordet, kan du se Tilbakestill hvelvpassordet til Norton Password Manager fra den mobile enheten

Hvis du vil konfiguere Mobil opplåsing, velger du ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: Windows, mac, android, ios
Sist endret: 05/08/2021