Funksjoner i appen Norton Security Protection for UWP (universell Windows-plattform)

Norton Security Protection gir deg viktige sikkerhetsfunksjoner, personvern på nettet og overvåking av personopplysninger.

Viktige funksjoner og fordeler

Når du laster ned denne appen på:

Med moderne Windows-enheter (for eksempel Windows 11/10 i S-modus eller Windows på ARM-prosessorer), får du:

• Enhetssikkerhet: Gjennomsøker automatisk Microsoft Store-apper for å se etter mistenkelig aktivitet og personvernlekkasje. Du varsles også når enheten kobles til et kompromittert Wi-Fi-nettverk eller når skadelig trafikk oppdages.

• Internett-sikkerhet (nettleserbeskyttelse)1: Beskytter enheten og personopplysningene dine mot svindel på nettet, bedragerske nettsteder og skadelige koblinger som installerer løsepengevirus, trojanere og andre Internett-trusler.

• Norton Secure VPN: Du kan surfe mer anonymt og sikkert med et VPN uten loggføring. Bankkryptering hjelper deg med å holde informasjon som passord og bankkontodetaljer sikker og privat. Den blokkerer reklame og uønsket sporingsteknologi for å unngå å bli sporet av annonsører og andre selskaper på nettet.

• Norton Password Manager2: Avgjør om noen av passordene dine er svake, og oppretter automatisk komplekse og unike passord som det er vanskelig å hacke. Synkroniserer pålogginger og annen informasjon på tvers av forskjellige nettlesere og enheter, fyller ut skjemaer med ett klikk og endrer automatisk svake, gamle eller dupliserte passord.

• Dark Web Monitoring3: Nettkriminelle kan møtes anonymt på det mørke nettet for å kjøpe personopplysninger på ulovlig vis. Vi søker kontinuerlig etter personopplysningene dine på det mørke nettet og i private fora. Vi sender deg varslinger hvis vi finner noe.

Med tradisjonelle Windows-enheter (som Windows 11/10) får du samme beskyttelse som ovenfor, PLUSS:

Andre funksjoner som følger med abonnementet ditt, må eventuelt lastes ned separat.

Sømløs oppgradering til vår programvare for stasjonære datamaskiner gir deg avanserte funksjoner, inkludert:

• Trusselbeskyttelse i sanntid: Avansert sikkerhet i flere lag beskytter enhetene dine mot eksisterende og nye skadelige trusler og beskytter personopplysningene og betalingsdetaljene dine når du surfer på nettet.

• Smart brannmur: Bidrar til å beskytte enheten og dataene dine mot ondsinnede angrep og snoking ved å overvåke og blokkere mistenkelig nettverkstrafikk.

• PC SafeCam4: Bli varslet hvis nettkriminelle prøver å bruke webkameraet ditt, slik at vi kan hjelpe deg med å blokkere dem.

• Sikkerhetskopiering i skyen for PC5: Med 50 GB nettbasert lagring kan du lagre og beskytte viktige filer og dokumenter som et forebyggende tiltak for datatap på grunn av harddiskfeil, stjålne enheter og til og med løsepengevirus.

• Foreldrestyring 6: Foreldreverktøy som lar deg overvåke og administrere barnas aktiviteter på Internett slik at de er trygge.

Støtte for ekstra enheter:

Abonnementet på Norton Security Protection tilbyr støtte for fem (5) enheter, inkludert Windows™, Mac®, Android™ eller iOS. Du finner mer informasjon om systemkrav påNorton.com.

Abonnementsdetaljer for nye kunder:

• Den kostnadsfrie 7-dagers prøveperioden krever at du aktiverer et månedlig abonnement (se produktpriser i appen).

• Betalingen belastes Microsoft Store-kontoen din når kjøpet bekreftes.

• Du kan avslutte abonnementet i Microsoft Store-kontoen før prøveperioden er over for å unngå å betale.

• Når den 7-dagers prøveperioden er over, starter abonnementet ditt. Det fornyes automatisk hver måned med mindre det blir avsluttet.

• Kontoen belastes for fornyingen innen 24 timer før utløpet av den gjeldende perioden.

Ingen kan forhindre alle typer nettkriminalitet og identitetstyveri.

1Internett-sikkerhet (nettleserbeskyttelse) bruker Safe Web-utvidelsen for Microsoft Edge.

2Norton Password Manager bruker Password Manager-utvidelsen for Microsoft Edge.

3Som standard overvåker Dark Web Monitoring e-postadressen din og starter umiddelbart. Logg på kontoen din for å legge inn mer informasjon til overvåkingsformål. Dark Web Monitoring er bare tilgjengelig i Australia, Canada, Tyskland, Japan, New Zealand, Storbritannia og USA.

4Norton SafeCam-funksjoner er bare tilgjengelig i Windows.

5Krever at enheten har Internett-tilkobling og at den er slått på.

6Funksjonene i Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på Mac.