Lær mer om Norton Safe Web

Norton Security-verktøylinjen er erstattet av den nye Norton Safe Web-utvidelsen.

Norton Safe Web tilbyr sikkerhetsvurderinger for nettsteder, beskyttelse mot nettfisking og sikkerhetsmerknader i søkeresultatene. Det beskytter deg også mot identitetstyveri og nettsvindel ved å advare deg mot farlige nettsteder når du søker, handler eller surfer på Internett.

Klikk på Oppdater og følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen fra Chrome Web Store.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128445629
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/02/2020