Sikkerhetskontrollpanel

Sikkerhetskontrollpanel er en ny funksjon i Norton Password Manager, som viser tilstanden til loggene og passordene som er lagret i skyhvelvet. Det kan brukes til å øke styrken til passordene dine for å forbedre sikkerhetsvurderingen og redusere risikoene som er tilknyttet Internett-sikkerhet.

Slik starter du sikkerhetskontrollpanelet

1. Klikk på ikonet til utvidelsen for Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Mitt hvelv i menyen som åpnes.

3. Naviger til tilstandsvarselet på sikkerhetskontrollpanelet, og klikk deretter på Vis eller Løs nå.

Tilstandsvarselet på sikkerhetskontrollpanelet vises i grønt, oransje eller rødt avhengig av rangeringen på kontrollpanelet.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Med enerett. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logoen, Checkmark-logoen, Norton, LifeLock og LockMan-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører NortonLifeLock Inc. eller deres tilknyttede partnere i USA eller andre land. Google Chrome er varemerker som tilhører Google, LLC. Andre navn kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere.