Importere pålogginger til Norton Password Manager-hvelvet

Utvidelsen for Norton Password Manager-hvelvet kan importere lagrede pålogginger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass. Med importfunksjonen kan du importere lagrede pålogginger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass til utvidelsen for Norton Password Manager-hvelvet i Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge i Windows. Safari støtter ikke importpålogginger.

Importere pålogginger fra Google Chrome og Mozilla Firefox

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. Logg på hvelvet ditt.

3. Klikk på nederst til høyre i vinduet.
  4. Klikk på Importer.

5. Avhengig av nettleserversjonen velger du et av følgende alternativer i vinduet Importer passord under Kilde :

• Passord i Chrome og Firefox (32-biters)

• Passord i Chrome og Firefox (64-biters)

Slik finner du ut om nettleseren er 32- eller 64-biters:

• For Mozilla Firefox: Øverst til høyre på skjermen klikker du på Åpne meny > Hjelp > Om Firefox.

• For Google Chrome: Øverst til høyre på skjermen klikker du på Tilpass og kontroller Google Chrome > Hjelp > Om Google Chrome.

6. Klikk på Last ned.

7. Klikk på ZIP-filen (.zip) nederst i nettleseren. Ikke lukk nettleseren.

8. Pakk ut og kjør filen import_password.exe fra ZIP-filen.

9. Etter at du har kjørt appen, vil du se filen norton_logins.json på skrivebordet ditt.

10. Klikk på Velg fil og naviger til filen norton_logins.json på skrivebordet.

Du kan også dra og slippe filer inn i boksen.

11. Gå til vinduet Importer passord og velg påloggingene du vil beskytte i hvelvet. Deretter klikker du på Importer.

12. Klikk på Fullfør.

Importere pålogginger fra Dashlane

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. Logg på hvelvet ditt.

3. Klikk på nederst til høyre i vinduet.
  4. Klikk på Importer.

5. Gå til vinduet Importer passord og velg Dashlane under Kilde.

6. Åpne Dashlane-programmet.

7. Klikk på Fil og Eksporter. Deretter velger du Unsecured archive (readable) in CSV format (Usikret arkiv (lesbart) i CSV-format).

Påloggingene eksporteres fra Dashlane som en CSV-fil.

8. Klikk på Velg fil og naviger til den lagrede CSV-filen på skrivebordet.

Du kan også dra og slippe filer inn i boksen.

9. Gå til vinduet Importer passord og velg påloggingene du vil beskytte i hvelvet. Deretter klikker du på Importer.

10. Klikk på Fullfør.

Importere pålogginger fra 1Password

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. Logg på hvelvet ditt.

3. Klikk på nederst til høyre i vinduet.
  4. Klikk på Importer.

5. Gå til vinduet Importer passord og velg 1Password under Kilde.

6. Åpne 1Password-programmet.

7. Klikk på Pålogginger under Kategorier.

8. Gjør ett av følgende, avhengig av operativsystemet ditt:

• I Windows : Velg påloggingene du vil eksportere, høyreklikk og velg deretter Eksporter.

• På Mac : Velg påloggingene du vil eksportere, og klikk deretter på File > Eksporter > Alle elementer.

Påloggingene eksporteres fra 1Password som en CSV-fil.

9. Klikk på Velg fil og naviger til den lagrede CSV-filen på skrivebordet.

Du kan også dra og slippe filer inn i boksen.

10. Gå til vinduet Importer passord og velg påloggingene du vil beskytte i hvelvet. Deretter klikker du på Importer.

11. Klikk på Fullfør.

Importer innlogginger fra LastPass (ikke-binær versjon)

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. Logg på hvelvet ditt.

3. Klikk på nederst til høyre i vinduet.
  4. Klikk på Importer.

5. Gå til vinduet Importer passord og velg LastPass under Kilde.

6. Klikk på LastPass -ikonet øverst til høyre i leservinduet.

7. Klikk på Flere alternativer, Avansert, og velg deretter Eksporter.

Påloggingene vises i CSV-format i på en ny fane.

8. Kopier informasjonen og lim den inn i det oppgitte tekstområdet.

9. Klikk på Importer.

10. Gå til vinduet Importer passord og velg påloggingene du vil beskytte i hvelvet. Deretter klikker du på Importer.

11. Klikk på Fullfør.

Importere pålogginger fra LastPass (binær versjon)

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager øverst til høyre i leservinduet.

2. Logg på hvelvet ditt.

3. Klikk på nederst til høyre i vinduet.
  4. Klikk på Importer.

5. Gå til vinduet Importer passord og velg LastPass (binær versjon) under Kilde.

6. Klikk på LastPass -ikonet øverst til høyre i leservinduet.

7. Klikk på Flere alternativer og deretter på Avansert.

8. Klikk på Eksporter og velg deretter LastPass CSV-fil.

Påloggingene eksporteres fra Lastpass som en CSV-fil.

9. Klikk på Velg fil og naviger til den lagrede CSV-filen på skrivebordet.

Du kan også dra og slippe filer inn i boksen.

10. Gå til vinduet Importer passord og velg påloggingene du vil beskytte i hvelvet. Deretter klikker du på Importer.

11. Klikk på Fullfør.

Video: Slik importerer du pålogginger fra Google Chrome og Mozilla Firefox

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125566479
Operativsystem: windows,mac