Kompatibiliteten til Norton Password Manager med Mozilla Firefox

Utvidelsen for Norton Security-verktøylinjen erstattes med den nye Norton Safe Web-utvidelsen.

Hva er nytt i Norton Password Manager-utvidelsen?

• Funksjonen Norton Password Manager er nå tilgjengelig som en separat utvidelse og som et ikon.

• Dette tilleggsprogrammet kan installeres på alle systemer som har en Firefox-nettleser. Det krever ikke installasjon av et opprinnelig Norton-produkt.

• Hjelp med utfylling av påloggingsinformasjon og automatisk oppfanging av påloggingselementer.

• Automatisk utfylling av kredittkortinformasjon for viktige nettsteder.

• Nettstedsikoner er lagt til i påloggingsdialogene til de 1000 mest besøkte nettstedene.

• Påloggingselementer kan kun redigeres i grensesnittet til Norton-produktet.

• Støtter hvelvelementer i Norton Password Manager, f.eks. adresser, betalinger og merknader.

• Støtte for Lommebok - Bankkonto og Favoritter er lagt til i denne versjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/05/2019