Kompatibiliteten til Norton Password Manager med Microsoft Edge-nettleser

Visste du dette?

Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

» Lær mer

Vi har utgitt en ny versjon av Norton Password Manager-utvidelsen, som er kompatibel med nettleseren Microsoft Edge. Denne utvidelsen er bare kompatibel med datamaskiner som kjører Windows 10 Creators Update og nyere versjoner.

Hva er nytt i Norton Password Manager-utvidelsen?

• Funksjonen Norton Password Manager er nå tilgjengelig som en uavhengig utvidelse.

• Denne utvidelsen kan installeres på alle systemer som har en Microsoft Edge-nettleser. Den krever ikke installering av et innebygd Norton-produkt, som Norton Security.

• Denne utgivelsen støtter automatisk utfylling, automatisk opptak av påloggingselementer, søk i pålogginger, vise dine grunnleggende påloggingsegenskaper og vippe favorittstatusen til en pålogging.

• Denne utgivelsen har en verktøylinjefri brukeropplevelse: Funksjonene i Norton Password Manager vises direkte på nettsiden din eller når du klikker på utvidelsesknappen i Microsoft Edge.

• I denne versjonen kan påloggingselementer kun redigeres i hvelvgrensesnittet til et Norton-produkt, for eksempel Norton Security.

• Denne versjonen støtter ikke andre typer hvelvelementer i Norton Password Manager, f.eks. adresser, betalinger og merknader. Vi vurderer hvordan vi kan gi støtte til disse elementene i fremtiden.

Installere og aktivere Norton Password Manager-utvidelsen

1. Start nettleseren Microsoft Edge

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Mer -knappen, og velger Utvidelser.

3. I vinduet Utvidelser klikker du på Få utvidelser fra butikken.

4. I Butikk -vinduet skriver du Norton i søkefeltet.

5. I resultatene klikker du på Norton Password Manager.

6. Klikk på Installer.

7. Når utvidelsen er installert, klikker du på Start.

8. I popup-meldingen Du har en ny utvidelse klikker du på Slå den på.

Hvis du har lukket Microsoft Edge-nettleseren eller avvist popup-meldingen, starter du Microsoft Edge-nettleseren på nytt og gjør følgende

9. Oppe i høyre hjørne klikker du på Mer -knappen, og velger Utvidelser.

10. I vinduet Utvidelser velger du Norton Password Manager.

11. I vinduet Norton Password Manager flytter du glidebryteren under Vis knappen ved siden av adresselinjen til .

Norton Password Manager-utvidelsen må være aktivert før du kan vise ikonet ved siden av adresselinjen.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se brukeres løsninger for Microsoft Edge-kompatibilitet på Norton-fellesskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113038371
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019