Forbedre søkeopplevelsen med Norton Safe Search

Norton Safe Search forbedrer søkeopplevelsen din på nettet og viser nettstedets sikkerhetsstatus og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene. Funksjonen rangerer søkeresultatene basert på nettstedet sikkerhetsstatis og Norton-rangering.

Når du installerer utvidelsen Norton Safe Search, har du muligheten til å legge til søkemerknader når du søker via https://search.norton.comsearch.norton.com.

Norton Safe Search støttes i følgende nettlesere:

• Mozilla Firefox (nyeste versjon og de to foregående)

• Google Chrome (nyeste versjon)

• Safari (kun på Mac-datamaskiner)

Du kan bruke Norton Safe Search, selv om du har slått av Norton Password Manager.

Norton Safe Search-funksjonen er kun tilgjengelig i enkelte områder, inkludert Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Sverige, Sveits, USA og Storbritannia.

Standard startside og nye faner i nettleseren ble endret da du godtok å angi Norton Safe Search som standard startside. Under installasjon av Norton ble du bedt om å legge til Norton-utvidelsene i nettleseren. I tillegg ble du spurt om å angi Norton Safe Search som standard startside i nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v107184509