Norton Safe Search

Hvorfor viser nettleserens standard startside Norton Safe Search?

Standard startside og nye faner i nettleseren ble endret da du godtok å angi Norton Safe Search som standard startside. Under installasjon av Norton ble du bedt om å legge til Norton-utvidelsene i nettleseren. I tillegg ble du spurt om å angi Norton Safe Search som standard startside i nettleseren.

Norton Safe Search forbedrer søkeopplevelsen din på nettet og viser nettstedets sikkerhetsstatus og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene. Funksjonen rangerer søkeresultatene basert på nettstedet sikkerhetsstatis og Norton-rangering.

Norton Safe Search støttes i følgende nettlesere:

• Internet Explorer (versjon 8.0 eller nyere)

• Firefox (nyeste versjon og de to foregående)

• Chrome (nyeste versjon)

• Safari (kun på Mac-datamaskiner)

Du kan bruke Norton Safe Search, selv om du har slått av Norton Password Manager.

Norton Safe Search-funksjonen er kun tilgjengelig i enkelte områder, inkludert Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Sverige, Sveits, USA og Storbritannia.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v107184509
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/04/2020