Innstillinger for import/eksport i Norton Password Manager

Du kan eksportere Password Manager-data av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting av data eller når du skal overføre Password Manager-data til en ny datamaskin. Sikkerhetskopifilene lagres som .DAT-filer.

Du kan beskytte de sikkerhetskopierte filene med et passord. NortonLifeLock anbefaler at du bruker et passord for å holde Password Manager-data enda sikrere. Sikkerhetskopipassordet trenger ikke å være det samme som passordet for Password Manager. Du må oppgi passordet når du skal gjenopprette de sikkerhetskopierte Password Manager-dataene.

Du kan importere Password Manager-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles. Derfor anbefaler NortonLifeLock at du sikkerhetskopierer hvelvdataene jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes sikkerhetskopier av hvelvet ditt automatisk, og blir lagret lokalt på enheten. Du finner sikkerhetskopiene i hvelvet ved å gå til Brukere\<Brukernavn>\Mine dokumenter\Sikkerhetskopier i Norton Password Manager\<Navn på Norton-konto>.

Når du importerer Password Manager-data, kan du gjøre følgende:

• Slå sammen de importerte dataene i hvelvet du er logget på.

• Erstatte de eksisterende Password Manager-dataene som du har lagret i hvelvet du er logget på, med de importerte dataene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v10327252
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/07/2020