Refundering for Norton-produkter

Norton-produkter (inkludert abonnementer og automatisk fornying) kan refunderes innen 60 dager fra kjøpsdato. Frakt, håndtering og eventuell moms kan ikke refunderes, med unntak av i visse delstater og land der slike utgifter kan refunderes. For unntak, les hele Norton retur- og avbestillingsregler.

Gå til Nortons nettsted for brukerstøtte for hjelp med vanlige spørsmål, før du ber om refundering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100512172507EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019