Sende inn et nettsted til Norton Safe Web

Norton Safe Web analyserer og rangerer nettsteder for å finne ut hvordan de innvirker på enheten din. Når du ser det grå ikonet ved siden av søkeresultatene, betyr det at Norton Safe Web ikke har analysert nettstedet. Hvis du eier et nettsted, kan du sende det inn til evaluering. Hvis nettstedet allerede er evaluert av Norton Safe Web, og du vil bestride rangeringen, sender du inn nettstedet for ny evaluering.

• Hvis du eier et nettsted, kan du sende det inn til Norton Safe Web for evaluering. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du avsnittet Jeg må sende inn nettstedet mitt til vurdering eller gjennomgang.

• Hvis et nettsted inneholder trusler, rangeres det som utrygt. Du kan sende inn en forespørsel om ny vurdering av nettstedet dersom det er feil klassifisert. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du avsnittet Jeg må sende inn nettstedet mitt til vurdering eller gjennomgang.

Av sikkerhetsgrunner kan vi ikke hviteliste nettsteder.

Jeg må sende et nettsted til vurdering

1. Gå til Nortons portal for innsending på Internett.

2. Angi URL-adressen eller nettstedet for gjennomgang and klikk på on Send.

3. Angi den foreslåtte nettsideklassifikasjonen.

4. Legg til en beskrivelse av forespørselen.

5. Klikk Send.

Du kan bekrefte statusendringen for nettstedet innen 48 timer etter innsending på Nettstedet for Norton Safe Web.

Jeg vil skrive en anmeldelse av et nettsted selv

Du kan skrive en anmeldelse av nettstedet, dele erfaringene dine og rangere nettstedet for å hjelpe andre brukere.

1. Gå til Norton Safe Web-portalen.

2. Klikk på Logg på øverst til høyre på nettsiden.

3. Gjør ett av følgende:

• Dersom du allerede har en Norton-konto, skriver du inn e-postadressen og passordet, og klikker på Logg på.

• Hvis du ikke har en konto, klikker du på Registrer deg nå. Fyll ut skjemaet, og klikk på Registrering.

4. I boksen «oppgi adressen til nettstedet» angir du navnet på nettstedet som du vil vurdere.

5. Klikk på Din vurdering under Fellesskapsvurdering.

6. Velg en rangering for nettstedet.

7. Skriv inn tittelen på vurderingen under Vurderingstittel.

8. Skriv inn vurderingen av nettstedet under Vurderingstekst.

9. Klikk Send.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090410134005EN