Opprett en ny Windows-brukerkonto som barnet kan overvåke med Norton Family

Hvis du har én datamaskin som deles av flere brukere, anbefaler vi at du oppretter individuelle brukerkontoer. Hver bruker kan logge på Windows med sitt eget brukernavn og passord og har personlige innstillinger.

Med individuelle brukerkontoer kan Norton Family bruke reglene du har konfigurert for hvert enkelt barn, etter behov. På denne måten får du også nøyaktige rapporter for nettaktivitetene til hvert enkelt barn.

Hvis datamaskinen bare har én brukerkonto, vil den også være en administratorkonto. Opprett en standard brukerkonto for hvert enkelt barn som bruker datamaskinen. Hvis barnet har en standard brukerkonto, kan det ikke kjøre administratoroppgaver som å opprette brukerkontoer eller avinstallere programmer.

Opprette en ny lokal konto i Windows 11

1. Klikk på Start-knappen og gå til Innstillinger.

2. Klikk på Kontoer og deretter på Familie og andre brukere.

3. Klikk på Legg til konto.

4. Angi barnets e-postadresse manuelt og klikk på Neste.

5. Klikk på Fullfør.

Opprette en ny lokal konto i Windows 10

1. Klikk på Start-knappen og gå til Innstillinger.

2. Klikk påKontoer og gå til Familie og andre personer/brukere.

3. Klikk på Legg til et familiemedlem.

Logg på med brukerinformasjonen du bruker for Microsoft.

4. I vinduet Legg til bruker angir du barnets brukerinformasjon for Microsoft-kontoen.

Hvis barnet ikke har en Microsoft-konto, klikker du på Opprett konto for barn og følger instruksjonene på skjermen.

Angi brukerinformasjonen for Microsoft-kontoen du nettopp opprettet, i vinduet Legg til bruker.

5. Klikk på Neste.

6. Klikk på Medlem og deretter på Inviter.

7. Logg på barnets Microsoft-konto for å godta invitasjonen.

Opprette en ny lokal konto i Windows 8.1

1. Sveip innover fra høyre side av skjermen, klikk på Innstillinger og klikk deretter på Endre PC-innstillinger.

Hvis du bruker en mus, pek til nederste høyre hjørne av startskjermen, flytt musepekeren opp, klikk på Innstillinger, og klikk deretter på Endre PC-innstillinger.

2. Klikk på Kontoer og klikk deretter på Andre kontoer.

3. Klikk på Legg til konto og klikk deretter på Logg på uten Microsoft-konto (ikke anbefalt).

4. Klikk på Lokal konto.

5. Angi et brukernavn for den nye kontoen.

6. Skriv inn og bekreft passordet, legg til et passordhint, og klikk deretter på Neste.

7. Klikk på Fullfør.

Opprette en ny lokal konto i Windows 7

1. Gå til startmenyen og klikk på Kontrollpanel.

2. I Windows-kontrollpanelet, klikk på Brukerkontoer og familiesikkerhet, og klikk deretter på Brukerkontoer.

3. Klikk på Administrer en annen konto. Hvis du blir spurt om et administratorpassord eller bekreftelse, skriver du inn passordet eller bekrefter.

4. Klikk på Opprett en ny konto.

5. Velg kontotype, og klikk på Opprett konto.