Opprette brukerkontoer i Windows

Med Brukerkontoer kan flere personer dele en enkelt datamaskin. Hvert medlem av familien kan logge på Windows med sitt eget brukernavn og passord. Hver bruker kan ha sine egne tilpassede innstillinger. Når barna dine bruker egne brukerkontoer, kan Norton Family overvåke hvert av barna individuelt.

Hvis datamaskinen bare har én brukerkonto, vil brukerkontoen være en administratorkonto. Du bør opprette en standard brukerkonto for hvert enkelt barn som bruker datamaskinen. Dette sikrer at de ikke kjører administratoroppgaver, som for eksempel å opprette nye brukerkontoer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v91580726
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 04/07/2019