Retningslinjer for støtte

Støtte er tilgjengelig for alle Norton-produkter som ikke har nådd slutten på støtteperioden. Du finner en liste over gjeldende Støttede produktserier nedenfor. Det kan være nødvendig å oppdatere til den nyeste versjonen av produktet i løpet av støtteprosessen.

Støtte for Norton AntiVirus Basic og gratis Norton-produkter finnes via hjelp på skjermen-artikler og Norton-fellesskapsforum.

Støtte for betalte produkter og spørsmål om kjøp og fakturering, er gjengelig på følgende måter:

• Elektroniske hjelpeartikler

• Community-forum

• Chat

• Telefon

Hvis du har Norton AntiVirus Basic og ønsker direktestøtte, kan du oppgradere til et Norton-produkt som har gratis ubegrenset telefon- og nettpratstøtte.

Merk: Kunder med prøveprodukter kvalifiserer for hjelp via telefon og nettprat, mens kunder med kostnadsfrie produkter kan benytte seg av fora og artikler. Kostnadsfrie produkter refererer til produkter som ikke er tilgjengelige for kjøp.

Tilgjengelighet for direkte kontakt kan variere etter område og språk.

Tilgjengelighet for abonnementsfornyelse

Vanligvis kan kunder fornye abonnementet før den gjeldende abonnementsperioden utløper for å unngå avbrudd i beskyttelsen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du fornyer automatisk, ser du Les mer om abonnementer som fornyes automatisk.

Kunder med et gjeldende betalt abonnement på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus og lignende sikkerhetsprodukter kan oppdatere til den nyeste versjonen. Hvis du vil sjekke om du er kvalifisert, kan du gå til Norton oppdateringssenter.

Støttede produktserier

Følgende produktserier og variasjoner er for øyeblikket støttet i henhold til Nortons retningslinjer for støtte.

Sikkerhet

• Norton Security

• Inkluderer Starter, Deluxe og Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite – Norton Internet Security Online

Verktøy og familie

• Norton Utilities Premium

• Norton Utilities Ultimate

• Norton Family

Norton-apper

• Norton Password Manager

• Norton Secure VPN

Norton Secure Login

Norton Secure Login brukes til brukerautorisering for Norton-tjenester og -hjemmesider. Norton Secure Login er en tjeneste som også er tilgjengelig for andre organisasjoner, for å kontrollere adgang til nettsidene deres.

Hvis du har problemer med å logge inn på Norton-produktet eller Norton-tjenesten, kan Norton brukerstøtte hjelpe deg. Men hvis Norton Secure Login brukes som brukerautentisering av andre nettsteder enn Norton, er organisasjonene som eier nettstedene ansvarlige for brukerstøtte, ikke Norton.

Support-ressurser

Gå til Nortons nettsted for brukerstøtte for å få tilgang til elektroniske hjelpeemner, kunnskapsartikler og kontaktinformasjon. Du har også tilgang til Norton brukerstøtte via produktet.

Gå til Norton-fellesskapsfora for å få hjelp fra ekspertbrukere.

Gå til Norton oppdateringssenter for å sjekke om du har den nyeste versjonen av produktet.

Ansvarsfraskrivelse: Norton forbeholder seg retten til å endre sine retningslinjer for støtte når som helst, uten forvarsel.

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v74023230
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sist endret: 21/12/2023