Dette gjør du hvis du blir bedt om å fornye Norton-abonnementet

Hvis Norton-abonnementet er utløpt, må du fornye beskyttelsen ved å fullføre kjøpet av fornyingen eller bruke en produktnøkkel. Logg på kontoen for å for å se fornyingstilbudet før du kjøper et produkt.

Forny abonnementet

1. Logg på kontoen.

2. Gå til fanen Mine abonnementer og klikk på Forny nå ved siden av abonnementet du vil fornye.

3. Angi kortinformasjonen din og fullfør betalingen.

Hvis du har oppgradert den eksisterende Norton-tjenesten, må du avinstallere den fra datamaskinen før du laster ned og installerer den oppgraderte Norton-tjenesten.

Dersom du nettopp har fornyet Norton-abonnementet eller har kjøpt et nytt abonnement, men fremdeles blir bedt om å fornye det, kan du gjøre følgende:

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68204730
Operativsystem: mac_os_x,windows
Sist endret: 06/09/2023