Finn abonnement og annen informasjon om Norton-tjenester

Du kan vise informasjon om alle registrerte Norton-produkter eller -tjenester på fanen Mine abonnementer. Du kan se følgende detaljer for hver Norton-tjeneste:

• Statusen til tjenesten

• Produktnøkkelen

• Produktserienummeret

• Abonnementets utløpsdato

• Navnene på enhetene tjenesten er installert på

Hvis du har brukt opp alle installasjonene for det gjeldende abonnementet, må du kjøpe en ny produktnøkkel fra Norton Online Store for å installere tjenesten på en enhet. Hvis du har installert Norton-tjenesten på en enhet du ikke lenger bruker, kan du overføre lisensen fra denne enheten til den nye. For mer informasjon, Overføre beskyttelsen fra én enhet til en annen

Vis informasjon om Norton-tjenestene dine

1. Gå til my.Norton.com.

2. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen din.

3. Klikk på profilen din øverst til høyre på siden, og klikk deretter på Mine abonnementer.

4. Gå til siden Min konto, åpne fanen Mine abonnementer og klikk på Norton-abonnement for å vise detaljene.