Finn abonnement og annen informasjon om Norton-tjenester

På fanen Mitt abonnement på siden Mine Kontoer ser du hvor mange installasjoner som er tilgjengelig for Norton-abonnementene som er registrert på Norton-kontoen.

Hvis du har brukt opp alle installasjonene for det gjeldende abonnementet, må du kjøpe en ny produktnøkkel fra Norton Online Store for å installere tjenesten på en enhet. I tillegg kan du avinstallere Norton-tjenesten fra en eksisterende enhet og installere Norton-tjenesten på en annen enhet. For mer informasjon, Du kan overføre Norton-beskyttelsen fra én enhet til en annen.

Du kan vise informasjon om alle de registrerte Norton-tjenestene på fanen Mitt abonnement. Du kan se følgende detaljer for hver Norton-tjeneste:

• Statusen til tjenesten

• Produktnøkkelen

• Produktserienummeret

• Abonnementets utløpsdato

• Navnene på enhetene tjenesten er installert på

• Datoen da tjenesten ble installert på hver enhet

Vis informasjon om dine Norton-tjenester

1. Logg på Norton.

2. Gå til siden Mine kontoer og klikk på Norton-abonnementet på fanen Mitt abonnement for å vise detaljene.