Avinstallere Norton Enhetssikkerhet fra Norton-kontoen

Du kan avinstallere beskyttelsen fra enheten ved å logge på kontoen. Hvis du bruker en eldre versjon av Enhetssikkerhet, kan du ikke avinstallere tjenesten eksternt fra kontoen før du har oppgradert til den nyeste versjonen. Kontroller at enheten er tilkoblet Internett, når du vil avinstallere beskyttelsen gjennom kontoen.

Etter at du har avinstallert beskyttelsen, kan du bruke den samme produktnøkkelen for å installere den på en annen enhet. Du kan installere og bruke tjenesten på enhver enhet i antallet dager som gjenstår i abonnementet ditt. Eksempel: Du har 100 dager igjen av abonnementet og velger å avinstallere tjenesten. I dette tilfellet kan du installere Enhetssikkerhet og holde den nye enheten beskyttet i 100 dager.

Avinstallere beskyttelsen fra en enhet

1. Logg på kontoen din.

2. Hold markøren over kontoikonet eller bildet øverst til høyre på siden, og klikk på Mine abonnementer.

3. På siden Min konto velger du produktet du vil administrere, i fanen Mine abonnementer.

4. Klikk på Administrer lisenser under produktet.

5. I popup-vinduet velger du enheten du ikke lenger bruker, og deretter klikker du på søppelbøtteikonet under Fjern lisens.

6. Klikk på Fjern for å bekrefte.