Vise enhetene og rettighetene på Norton-kontoen din

Du finner produktene du abonnerer på og fordelene abonnementet ditt tilbyr, ved å logge på kontoen din. På kontoen din kan du også se enhetene du har installert beskyttelsen på, deres sikkerhetsstatus og mye mer.

Vise rettighetene dine

1. Logg på kontoen din.

2. Hvis du vil vite mer om fordelene som er knyttet til planen din, holder du markøren over profilikonet og klikker på Mine abonnementer.

3. Klikk på Pil ned under produktnavnet for å se fordelene.

Du kan også se antall gjenstående lisenser som er tilgjengelig for installasjon, under plannavnet.

Vise enhetene dine på Norton-kontoen

Hvis du har fjernet lisensen fra en enhet, vises ikke enheten på siden Enhetssikkerhet.

1. Logg på kontoen din.

2. På siden Enhetssikkerhet kan du vise alle enhetene der du har installert beskyttelsen.

3. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på Logg-koblingen nederst i enhetslisten for å se eldre inaktive enheter.