Få tilgang til Norton-kontoen

Du behandler Norton-abonnementsdetaljer, finner produktnøkkelen, angir alternativer for automatisk fornying eller oppgraderer sikkerhetsfunksjoner fra Norton-kontoen. Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal kunne logge på Norton-kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en.

Hvis du er belastet for automatisk fornying og ønsker refusjon, kan du kontakte oss via Kundeservice og -støtte.

Få tilgang til Norton-kontoen

Hvis du kjøpte et produkt gjennom nettbutikken, selv om det var for lenge siden, har du allerede en Norton-konto som en del av kjøpsprosessen. Bruk e-postadressen og passordet som ble opprettet ved kjøpet. Hvis du ikke husker passordet, kan du se Tilbakestill passordet for Norton-kontoen.

1. Gå til https://my.norton.com og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Norton-konto.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton, og klikk deretter på Logg på.

3. Hvis du har glemt passordet, klikker du på Har du problemer med pålogging? og angi e-postadressen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Endre eller tilbakestille passordet for Norton-kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370843
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 16/06/2020